kesapaivat2004 67Mopsikerhon kesäpäivät järjestettiin tänä vuonna Nummelassa, Vesikansan seurantalolla. Kesäpäivien suosio oli tänä Mopsikerhon juhlavuonna erityisen suuri, sillä arvion mukaan pitkälti yli sata henkeä ja jopa 80 mopsia oli kerääntynyt yhteiseen lystinpitoon. Kävijöitä saapui päivän mittaan ympäri Suomea ja tällä kertaa jopa ulkomailta, Virosta saakka. 

Kesäpäiville oli jälleen keksitty monenkirjavaa mopsimaista ohjelmaa; oli pukukilpailua, mopsirasteja, makupalan etsintää ja tietysti leikkimielinen kauneuskilpailu, Miss ja Mister Mopsin valinta. Lisäksi kesäpäivillä oli järjestetty mahdollisuus eläinlääkärin suorittamaan silmätarkastukseen.
kesapaivat2004 76

Kesäpäivät alkoivat juhlallisesti tänä vuonna, mopsit olivat sonnustautuneet parhaimpiinsa pukukilpailun innoittamana. Pisimmän korren kisassa vei Leppäkertuksi pukeutunut musta Sofi –mopsi. Toiselle ja kolmannelle sijalle ylsivät  Paholaiseksi ja Tarjoilijaksi muuntautuneet mopsit.

Ovelassa makupalakisassa  voittoon ylsi tuomarien sanoin ”nopealla ja omatoimisella” suorituksellaan Nanna-mopsi, toiselle sijalle tuomarit nostivat ”rauhallisen nautiskelijan” Julia-mopsin ja kolmannelle sijalle Oona-mopsintyylinäytteellään ”pian suuhun ja nopea kirmaus”.

 

kesapaivat2004 yleiskuvaKesäpäivien lopuksi oli tietysti vielä aika valita tälle vuodelle Miss ja Mister Mopsit. Vuoden 2004 kauneimmaksi tytöksi, Miss Mopsiksi valittiin musta kaunotar Oona-mopsi. Mopsipojista kaikkein komeimmaksi, Mister Mopsiksi kruunattiin vaalea Niilo-mopsi. Vielä kerran onnea tämänvuotisille mopsimaailman kauneuskuninkaallisille!

Tämä on tiivistelmä Monna Rantasen tekstistä.
Lisää voit lukea vuoden 2004 MOPSI lehdestä!

kesapaivat2004 MopsirastienVoittajat