Teksti: Monna Rantanen
Kuvat: Jan Metsola

kesapaivat2003 yleiskuvaMopsikerholaiset rentoutuivat kesäkuun 15. päivänä perinteisten kesäpäivien merkeissä, tällä kertaa järvenrantamaisemissa Villähteellä.  Kesäpäivien suosio oli jälleen kerran taattu. Paikalle oli kerääntynyt noin 100 hengen mukava joukko mopsilaisia noin 50 mopsin kera. Leppoisan tapahtuman suosiosta kertoo jotakin se, että kaukaisimmat vieraat olivat saapuneet jopa Oulusta ja Kempeleeltä saakka.

 

Hauskaa olisi riittänyt siis jo lähes ilman järjestelyjä, mutta toki tilaisuuden järjestäjät olivat huolehtineet ns. virallisestakin ohjelmapuolesta. Syötävää ja juotavaa riitti ja buffetissa oli jopa lämmin ruokailu järjestetty nälkäisimmille. Myös kerhopuoti oli paikalla mopsi-aiheisine tuotteineen.

 

Keskesapaivat2003 sisäpäivien aluksi kuulimme eläinlääkärin esitelmän ajankohtaisista mopsien terveyteen liittyvistä asioista. Arvokkaita neuvoja saatiin mm. siitä miten toimia lämpöhalvauksen saaneen koiran kanssa.

 

Mopsiaiheisessa tietokilpailussa puolestaan laitettiin mopsilaisten aivosolut liikkeelle. Voittajat valittiin oikein vastanneiden kesken arpomalla. Lisäksi ohjelmassa oli tietysti perinteistä arvontaa hienoine palkintoineen.

 

kesapaivat2003 missjamr

Miss ja Mister Mopsi kisaan taisivat osallistua melkein kaikki paikalla olleet mopsit, aina junioreista veteraaneihin. Miss Mopsiksi valittiin Nanna-tyttö (4 kk) ja Mister Mopsiksi valittiin Oskari-poika. Onnittelut molemmille kruunatuille!

 

Tämä on tiivistelmä Monna Rantasen tekstistä.
Lisää voit lukea vuoden 2003 MOPSI lehdestä!