Mopsi

Seuraava Mopsi-lehti ilmestyy kaikesta ennakkotiedoista poiketen vasta heinäkuussa. Lehteen halutaan saada mukaan myös päänäyttelyn tulokset, joka pidetään 3.7.2016 Karjaan näyttelyn yhteydessä.

Jos et ole vielä maksanut jäsenmaksua, niin sen ehtii vielä maksamaan ennen 2/2016 lehden postitusta. Muistakaa päivittää myös osoitetiedot ja nimenmuutokset jäsensihteerille!

Muistakaa laittaa viitenumero maksaessa, viitenumeron löytää lehden osoitekentästä oman nimen yläpuolelta (viisinumeroinen numero)

Jos olette kadottaneet laskun, voi jäsenmaksun maksaa viitenumeroa käyttäen. Jäsenmaksut vuonna 2016 ovat: vuosijäsen 22 euroa, perhejäsen 5 euroa ja pentuejäsen 15 euroa.

Uusien jäsenien on aina ilmoitettava tietonsa jäsensihteerille kerhon jäseneksi ilmoittautumislomakkeella!!! Jäsensihteeri postittaa uusille jäsenille jäsenmaksulomakkeen ja aiemmin ilmestyneitä lehtiä.

Seuraava lehti 2/2016 postitetaan vain jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Jos et ole saanut lehteä heinäkuun aikana, niin tarkista oletko maksanut jäsenmaksun ja ovat osoitetiedot ajantasalla.

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä jäsensihteeriin tai puheenjohtajaan.