SUOMEN MOPSIKERHO RY:N VUOSIKOKOUS

Lauantaina 23.2.2019 klo 14:00 alkaen Tuomarikartanon vinttikoirakeskuksella,

Osoitteessa: Tuomarikyläntie 1, 00690 Helsinki

 

Valtakirjojen tarkistaminen aloitetaan klo 13:30

 

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 21§:ssä mainitut asiat, vuoden mopsi-kilpailun sääntömuutos, sekä vuosikokoukselle esitettävät pevisa-ehdotukset.

 

EHDOTUS 1: SILMÄT JA POLVET: Pentujen vanhemmista tulee astutushetkellä olla polvitutkimuslausunto ja voimassa oleva silmätarkastuslausunto. Silmätarkastuslausunto ei astutushetkellä saa olla 36 kk vanhempi, polvitutkimuslausunto 24 kk vanhempi (paitsi yli kolmen vuoden iässä tutkittuna polvilausunto on voimassa ilman määräaikaa). Ulkomaisia uroksia koskeva poikkeus: Ei vaadita PEVISA-tutkimuksia (koirarekisteriohjeen kohta 9, 2 pentuetta/uros).

 

EHDOTUS 2: SILMÄT, POLVET JA KÄVELYTESTI: Pentujen vanhemmista tulee astutushetkellä olla polvitutkimuslausunto ja voimassa oleva silmätarkastuslausunto sekä hyväksytty kävelytestitulos. Silmätarkastuslausunto ei astutushetkellä saa olla 36 kk vanhempi, polvitutkimuslausunto 24 kk vanhempi (paitsi yli kolmen vuoden iässä tutkittuna polvilausunto on voimassa ilman määräaikaa), kävelytesti täytyy olla suoritettu vähintään 18 kuukauden ikäisenä, kävelytesti ei koske yli 7 vuotiaita koiria. Ulkomaisia uroksia koskeva poikkeus: Ei vaadita PEVISA-tutkimuksia (koirarekisteriohjeen kohta 9, 2 pentuetta/uros).

 

EHDOTUS 3: SILMÄT, POLVET JA SELKÄ: Pentujen vanhemmista tulee astutushetkellä olla polvitutkimuslausunto ja voimassa oleva silmätarkastuslausunto sekä selkälausunto. Silmätarkastuslausunto ei astutushetkellä saa olla 36 kk vanhempi, polvitutkimuslausunto 24 kk vanhempi (paitsi yli kolmen vuoden iässä tutkittuna polvilausunto on voimassa ilman määräaikaa), selkälausuntoa varten koiran täytyy olla kuvaushetkellä vähintään 24 kk:n ikäinen. Ulkomaisia uroksia koskeva poikkeus: Ei vaadita PEVISA-tutkimuksia (koirarekisteriohjeen kohta 9, 2 pentuetta/uros).

 

Tervetuloa,

Johtokunta

 

VALTAKIRJA (pdf.)

VALTAKIRJA (doc.)